Neem vrijblijvend contact op +31 6 11 06 64 77

Ontdek alle parken activiteiten op Hier

Klimpark Twiske

In maart 2020 zijn wij gestart met de bouw van Klimpark Twiske. Een groot klimpark midden in het recreatiegebied het Twiske op steenworp afstand van onze hoofdstad Amsterdam.
Het klimpark wordt gebouwd tussen de bomen maar in palen. Dit komt de beleving van het in een bos klimmen ten goede. We hebben bewust gekozen om te bouwen in palen en niet in de bomen. Een park in bomen heeft veel onderhoud nodig omdat eens in de zoveel jaar de plaforms en hindernissen verhangen moeten worden om zo de boom weer groeiruimte te geven. Wij hebben voor een hogere startinvestering gekozen door op palen te bouwen echter verdiend dit zich erg snel terug. Bij de bouw hebben wij ook voor duurzame houtsoorten gekozen zoals Cloeziana en Robinia. Dit zijn hardhout soorten met een FSC keurmerk die uitstekend geschikt zijn voor de bouw van speeltoestellen en klimparken.
Het park krijgt meer dan 70 hindernissen op verschillende hoogtes van 4, 8 en 12 meter. Daarnaast komt er een Ziplineparcours en 2 Mega Zips van dik 120 meter per stuk. Wij verwachten medio juli de eerste bezoekers te verwelkomen.