Neem vrijblijvend contact op +31 6 11 06 64 77

Ontdek alle parken activiteiten op Hier

Over ons

Aangesloten organisaties

Beleef het Avontuur is actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector. Wij doen bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, Ziplines, boomhutten etc. Ook bedenken, ontwikkelen, bouwen en begeleiden wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals Ziplines, Abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

ERCA

“ERCA” staat voor Europea Ropes Course Association en is een Europese vereniging van touwparcours bouwers, instructeurs, redders, eigenaren, trainers en inspecteurs.

De ERCA draagt zorg voor veiligheid en professionalisering van de steeds populairder wordende touwparcoursen. Ook verzorgt de ERCA gecertificeerde opleidingen en trainingen voor o.a. werknemers in de industrie maar ook voor inspecteurs van touwparcoursen. Daarnaast worden er bijeenkomsten georganiseerd waar kennis en ervaringen worden gedeeld. Walter eigenaar van Beleef het Avontuur is medebestuurslid bij de ERCA.

SVWB

Veilig Werken is een van de belangrijkste pijlers in een buitensport bedrijf. De Stichting Veilig Werken Buitensport SVWB verleend een aantal diensten, die bijdragen aan veilig werken in de buitensport. Het delen van kennis met elkaar is een van hun speerpunten.

SBB

De SBB stage beroepsonderwijs bedrijfsleven staat voor: Het erkennen en begeleiden de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. En we maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.