Neem vrijblijvend contact op +31 6 11 06 64 77

Ontdek alle parken activiteiten op Hier

Over ons

Het gezicht achter Beleef het Avontuur is Walter Bisselink. Walter is al vanaf jongs af aan buiten te vinden in de natuur. Hier liggen zijn roots en dit is zijn passie. Het ondernemen is begonnen met het opzetten van evenementenbureau Helder Events. Na ruim 10 jaar liep het zo goed, maar begon Walter steeds meer tijd op kantoor door te brengen. Het evenementenbureau is overgenomen door één van de medewerkers en zo kon Walter weer naar buiten en is hij zich gaan richten op het bouwen van klimparken. Dit groeide uiteindelijk uit tot Beleef het Avontuur!

Beleef het Avontuur is op dit moment de verzamelnaam voor De KlimVallei, Kanoverhuur Den Helder, Bospaviljoen de Vallei, Groepsverblijf De Admiraal, Klimpark Streekbos en alle verschillende projecten die wij in opdracht mogen uitvoeren.

Walter heeft een groot en hecht team om zich heen en iedereen bij elkaar vormt het team van Beleef het Avontuur! Van stagelopers die zichzelf weten te ontwikkelen tot professionele kliminstructeurs, tot zzp’ers die helpen met de bouw van een klimpark.

Glow Award

Beleef het Avontuur heeft in 2016 de prestigieuze Glow Award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan ondernemers die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. “Inspiratiebronnen zijn onontbeerlijk voor Jong RECRON” aldus Hotze Richter voorzitter van Jong RECRON (klik op de link voor verdere info).

 

Link

Aangesloten organisaties

Beleef het Avontuur is aangesloten bij Stichting Veilig werken Buitensport (SVWB), de ERCA (European Ropes Course Association) en is een gecertificeerd stage bedrijf bij de Stage beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB)

Meer informatie

Locaties

Beleef het Avontuur is op verschillende locaties in Noord Holland te vinden. Bekijk onze locaties.

Onze locaties

Vacatures en Stages

Lijkt het jou ook tof om bij de Beleef het Avontuur familie te horen? Wij hebben inmiddels een team van zo’n 30 tot 40 enthousiaste toppers en wie weet pas jij hier ook wel bij!
Ook kan je bij ons terecht voor een leerzame stage en je zal niet de eerste zijn die bij ons blijft plakken. Zo hebben we al meerdere stagiaires die inmiddels bij het meubilair horen 😉
Check hieronder welke vacatures wij momenteel hebben.

Link