Neem vrijblijvend contact op +31 6 11 06 64 77

Ontdek alle parken activiteiten op Hier

Bouwprojecten

van Beleef het Avontuur

Beleef het Avontuur heeft veel projecten begeleidt tijdens de bouw, maar wordt ook gevraagd voor advies en de gehele realisatie van een plan van concept, vergunningsaanvraag tot aan de bouw en klaarstomen van het nieuwe personeel. Daarnaast voeren wij ook voor diverse partijen het onderhoud aan. Voor training en inspectie werken wij samen met ERCA erkende trainers en inspecteurs.

 

 

Klimpark Twiske

In maart 2020 zijn wij gestart met de bouw van Klimpark Twiske. Een groot klimpark midden in het recreatiegebied het Twiske op steenworp afstand van onze hoofdstad Amsterdam. Het park heeft bijna 70 hindernissen op verschillende hoogtes van 4, 8 en 12 meter. Daarnaast is er een Ziplineparcours, 2 Mega Zips van dik 120 meter per stuk en een vrije val van 15 meter.

Meer informatie

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos is in 2015 gebouwd en is het eerste project van Beleef het Avontuur wat vanaf concept en vergunning aanvraag tot de bouw en de exploitatie in eigen beheer is gedaan. Dit park heeft meer dan 50 hindernissen en 1 Zipline van meer dan 60 meter.

 

Meer infomatie

Klimpark Belgiƫ

Voor Goodlife Cablepark hebben wij in recreatiegebied de Mosten een klimpark ontworpen en gebouwd. Het park is in 2019 opgeleverd en heeft meer dan 40 hindernissen op verschillende niveau’s. Daarnaast heeft het 2 lange Ziplines die terug naar de starttoren gaan. In het gebied is van alles te doen en zeker een bezoekje waard.

Meer informatie

Hindernisbouw

Ook is het mogelijk om bij ons losse onderdelen voor bijvoorbeeld een klimpark, netten parcours of speeltuin te bestellen. We beschikken over alle machines en materialen zodat we de hindernis naar wens kunnen bouwen.

Meer informatie

Klim-, teambuilding- en adventurebos

In Hilvarenbeek hebben we in 2017 een Klimbos, teamspelen waaronder een Pamperpaal, Jacobsladder en Obstacle run parcours gebouwd.

Meer informatie

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contact