Neem vrijblijvend contact op +31 6 11 06 64 77

Ontdek alle parken activiteiten op Hier

Projecten

van Beleef het Avontuur

Beleef het Avontuur is actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector. Wij verzorgen en ondersteunen de bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, ziplines en boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen, bouwen en begeleiden wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals ziplines, Abseil-installaties op diverse vaste locaties maar ook op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland

Bouwprojecten

Van concept tot realisatie, Beleef het Avontuur kan het gehele traject van ontwerp, vergunningen tot aan de bouw voor u begeleiden.

Meer informatie

Opnames RTL4

Voor het RTL4 programma dr Beckand en professor Nicolai hebben wij diverse stunts opgebouwd en begeleid.

Meer informatie

Begeleiding StukTV

Voor Stuk TV hebben wij verschillende opdrachten mogen begeleiden, zoals de Mission Impossible en de oversteek per kano, SUP en windsurfplank naar Texel.

Meer informatie

MadNes Festival

Voor het MadNes festival bouwen we al een aantal jaar op het festivalterrein een mega Zipline voor de bezoekers op.

Meer informatie

Abseilen van de Bijlmerbajes

Voor Bijlmerbajes events heeft Beleef het Avontuur een permanente abseilopstelling gebouwd. Daarnaast hebben wij de instructeurs opgeleid, een veiligheidshandboek en operatiedocument opgesteld zodat de opdrachtgever de activiteit, veilig en volgens de norm uit kan voeren.

Meer informatie

Abseilen diverse locaties

Beleef het Avontuur wordt vaak gevraagd om een tijdelijke abseilopstelling te bouwen en te begeleiden, voor een evenement op locatie. Onder andere bij Sail Den Helder, Gameday, De Kustwachttoren en diverse openingen van nieuwe of nieuw in gebruikgenomen gebouwen. Tijdens bijvoorbeeld een opening van een bedrijf of bij speciale dagen als Sinterklaas, Opening Kinderboekenweek, etc..

Meer informatie

Edelrid Service Center

Wij zijn een gecertificeerd Edelrid Master Service Center. Wij verzorgen onderhoud en keuring van Edelrid Smart Belay systemen. Daarnaast verzorgen wij ook de PPE keuring van overige klimmaterialen als touwen, harnassen, helmpjes en overige materialen.

Meer informatie

Contact

Heeft u idee├źn en/of wensen van klimpark tot hindernis, neem contact met ons op.

Contact